Sjukling

Den här veckan har vi knappt tränat något alls. Hur kan man gå och bli sjuk en hel vecka? Naturligtvis måste vi ju gå våra promenader, men skulle kännas så mycket bättre om man kände att kroppen orkade mer. Hoppas det försvinner snart, vart är mina soldater?

Filip däremot är piggare än någonsin och löpte tydligen helt amok vid kryddhyllan när han var och handlade i fredags, ska bli spännande att se vad han kokar ihop av sina nyinköp. Idag har vi dessutom varit och handlat en nyvattenkokare till honom eftersom det hände en olycka med den gamla. Ska kanske inte berätta alla detaljer för det blir så pinsamt för stackarn, MEN det innefattar en spis, högsta temperatur och mycket ånga som inte kom ifrån vattenkokaren….Tur allt gick väl! Och det fanns dessutom kvar att köpa en exakt likadan vattenkokare, tack och lov. En ny mikro innhandlades med eftersom den också valde att kasta in trasan när den såg sin kompis avrättas.

Hur som helst fick jag också min beskärda del. En säck foder, ett stiligt läderkoppel i rätt färg och en boll med kastsnöre till Nova. Naturligtvis slank det ned ett tuggben med. Provade ett vitt för att se om det skulle vara lite mindre gott så hon inte slukade hela inom en timme. men nope! 15 minuters lycka blev det iallafall!

Happy happy!

Nu vill jag bli frisk!

Annons
Detta inlägg publicerades i Humor, Nova. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s