Våran älskade stjärna Rambo letar fodervärdshem! <3

Rambo är en mycket högt älskad familjemedlem som åter letar efter ett eget hem att förgylla. Till skillnad från det man ofta tänker om omplaceringar så har Rambo alltid bott i hem där han varit mycket högt älskad och väl omhändertagen.

Rambo är en väldigt social och trygg Lancashire heeler. Han älskar barn, har en stor portion självförtroende och charmar alla besökare som kommer till oss. Lättbelönad med godis och leksak, uppskattar kamplekar. Han fungerar bra lös ute och kommer på inkallning. Ute på promenader kan han både gå fint vid sidan och arbeta på i dragsele. Han gillar långturer och är alltid med på det man hittar på. Rambo är rumsren och har inga problem med löptikar i området eller huset. Han går mycket bra att ha med på marknader, midsommarfirande mm där det är mycket som händer tack vare att han är så stabil. Han älskar också att åka bil.

Rambo är efter våran egenuppfödda Tuva, SE UCH Norribäcks Xxantia, och är efter Spike, SE UCH, DK UCH, FI UCH, N UCH, NORD UCH Mirox Earl Angus Le Beau. Han är nu 6 år, har godkänd mentalbeskrivning och är skottfast. Hälsotestad ua på ögon, knän och armbågar, HD B. Utställd med excellent och godkänd i anlagsklass viltspår.

Det finns dock en grej med denna mannen, och det är att han inte vill vara själv. Han är jordens snällaste att ha med, men han hörs lång väg om han inte får följa. Vi har därför beslutat oss att lyssna på vad mannens hjärta vill och försöka hitta ett hem där han alltid kan vara med. Kanske är ni en stor familj där någon alltid är hemma, hunden kan vara med på jobbet eller ni har många runt omkring er som gärna hjälper till? Att ha en hund som inte vill vara själv kan vara ganska krävande, men å andra sidan ger den här herren mer än 10 dubbelt i kärlek tillbaka.

Helst ett hem utan katter då Rambo gillar att få fart på en del av dem, men det kan eventuellt fungera med träning beroende på hur hundvana eller obrydda katterna är.

Rambo är värdefull i avelsarbetet och han kommer därför inte att säljas utan placeras ut på foder där jag behåller avelsrätten. Genom att Rambo är så trygg i sig själv och med människor så passar han in i de flesta hemmen; hos studenter, ungdomar, familj med barn, pensionärer, ev funktionshinder. Däremot vill jag att det finns en i hushållet som har god hundvana sen tidigare. Det är mycket hund i liten kropp och visar inte du vägen så banar han vägen på sitt eget sätt. 😉

Det var lite kort och gott om Rambo. Hör gärna av er om ni tycker det låter intressant och har ett hem att erbjuda våran underbara gosse. 🙂

Rambo finns därför även tillgänglig för avel till socialt trevliga tikar. Hör gärna av er om ni har förfrågningar även på det. 😊

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s