Guldläge

Uppdatering: Rambo har nu ett fantastiskt fodervärdshem och jag vill tacka för det jättestora intresset som varit för våran guldklimp 🙂 
Vi letar nu fodervärdshem till fina Rambo, Norribäcks Botvid Timotej.

Rambo är en väldigt social och trygg Lancashire heeler. Han älskar barn, har en stor portion självförtroende och charmar alla besökare som kommer till oss. Lättbelönad med godis och leksak, uppskattar kamplekar. Han fungerar bra lös ute och kommer på inkallning. Ute på promenader kan han både gå fint vid sidan och arbeta på i dragsele. Han gillar långturer och är alltid med på det man hittar på.

Rambo är efter våran egenuppfödda Tuva, SE UCH Norribäcks Xxantia, och är efter Spike, SE UCH, DK UCH, FI UCH, N UCH, NORD UCH Mirox Earl Angus Le Beau. Han blir två år i mars och har alltid funnits inom våran familj. Han har godkänd mentalbeskrivning och är skottfast. Hälsotestad utan anmärkning på ögon, knän och armbågar, HD B. Utställd två gånger med excellent.

Som fodervärd till Rambo så bygger det på ett närmare samarbete än när man exempelvis köper en hund, vilket också kan vara roligt och givande för den som är intresserad. Samarbetet innebär att han behöver lånas ut några gånger till mig vid eventuella parningar, för att hälsotestas en gång per år och för enstaka meriteringar. Är det så att du gärna själv vill meritera han (utställning eller hundsport) så går det jättebra och jag ser det som en bonus!

Att vara fodervärdshem till Rambo innebär även att han inte får kastreras. Han är mitt hopp inom den framtida aveln och en mycket god representant för rasen. Han fungerar mycket bra hemma hos oss även när tikarna löper.

Genom att Rambo är så trygg i sig själv och med människor så passar han in i de flesta hemmen; hos studenter, ungdomar, familj med barn, pensionärer, ev funktionshinder. Däremot vill jag att det finns en i hushållet som har god hundvana sen tidigare. Det är mycket hund i liten kropp och visar inte du vägen så banar han vägen på sitt eget sätt. 😉

Han är däremot inte ensamtränad och kan jaga efter katter. Bor ni i närheten kan vi, så gott det går, hjälpa till med hundpassning om ni exempelvis ska resa bort. Jag erbjuder självklart även stöttning som uppfödare om ni har frågor och funderingar som dyker upp.

Det var lite kort och gott om Rambo. Hör gärna av er om ni tycker det låter intressant och har ett hem att erbjuda våran underbara gosse. 🙂

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s