1 vecka

Nu har de små liven levt sin första vecka! De snuttar på och mår bra och Ronja tar mycket väl hand om dem. Det är fascinerande hur länge man kan sitta och titta på dem och bara förundras över vilka små gullungar de är. Främst så sover och äter de ju bara än så länge.

Första tiken
465 gram

Hanen
356 gram

Andra tiken
443 gram


Tredje tiken
352 gram

Fjärde tiken
420 gram

Femte tiken
417 gram

Sjätte tiken
384 gram

Sjunde tiken
435 gram

 

Till och med katterna har förstått att det kommit något smått till gården då de två dagar i rad släpat hem gigantiska råttor och lämnat framför dörren. Väldigt gulligt egentligen, men jag valde att städa undan, det dröjer trots allt ett tag innan de kan äta fast föda och dessutom kanske inte råttor står överst på menyn om jag får välja direkt…. 😉

Ronja tar väl hand om de små och pysslar och donar ständigt med dem, hon är duktig hon!

Mörka tiken visar vad små valpar gör bäst; sover på en mätt mage!

Annons
Detta inlägg publicerades i Valpar. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till 1 vecka

 1. Åsa & Ferdinand skriver:

  Herlig med nye bilder! Det ser ut som valpene klarer seg veldig bra med det som Ronja serverer enn så lenge. ”Snille” katter, da, som har registrert et økt behov for mat i hjemmet 😉

 2. Julia skriver:

  Åh dom är bara för söta! Härligt att allt går så bra med dom! 😀

 3. Filip skriver:

  När börjar de få sina huggtänder då?… de ser inte ens ut att kunna gnaga än.

 4. MaskrosMorsan skriver:

  Hejsan, hittade hit av en slump =) och ojoj, vilka söta små liv ni fått…önskade man vore väldigt rik och inte en fattig människa, för då hade jag lätt köpt en av dom =) då vi faktiskt lite smått letar hund…men en speciell sådan, vi vill hitta en som vi kan träna lydnad, agility med och som också ska tränas att vara assistenthund till dottern!

  Våran vän och dotterns ”assistent” har kelpies och vi har börjat små träna assistansträning (själva) med dom nu…det är jätte roligt att se hur hunden anpassar sig och har full fokus på uppgiften att hjälpa! Sen så tränar hon ju massor med sina hundar och jag skulle vilja att dottern hade en egen som hon kunde blir aktiv med och får vara med och då själv få både socialt umgänge och få en vän som älskar henne villkorslöst, är lojal och bara vill finnas där för henne!

  Men tyvärr…så är jag inte rik nog för klumpsummorna hundar kostar idag, att äga, försäkra och föda finns i budgeten =) men inte flera tusen att köpa för…Men är det meningen så hittar vi så småningom hunden – bästaste vännen som passar för oss och våran lilla familj…Men dina små liv var otroligt vackra och första gången man ser rasen också här uppe i alla fall, för mig!

  Lycka till med dom små liven!

 5. MaskrosMorsan skriver:

  Tackar, kommer säkert länka sen igen =) men lånar då en bild…dom var så himla goa dom små liven…

  Kommer kika in med jämna mellanrum vill ju se dom växa upp och bor du här uppe i närheten kanske man kunde hälsa på och sniffa lite valpdoft?

  Lycka till…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s