2 veckor

Idag har de små blivit 2 veckor. I måndags upptäckte jag det första valpögat som tittade lite halvt på mig (på bilden är däremot det mera öppnade ögat riktat från kameran). Naturligtvis var det den förstfödde som även tyckte att det var dags för syskonskaran att börja se omvärlden, och till idag är det flera av valparna som fått upp små springor till ögon. Nu är det inte länge kvar tills de alla kan se.

Första tiken
736 gram

Hanen
631 gram

Andra tiken
683 gram

Tredje tiken
613 gram

Fjärde tiken
701 gram

Femte tiken
719 gram

Sjätte tiken
632 gram

Sjunde tiken
701 gram

Jag tycker inte det syns så mycket på bilderna hur mycket de utvecklats sedan förra veckan. Men det börjar kännas nu att det är små små hundar, när det har kommit mer liknande skällljud, mer tydliga lyftanden på huvudena, och jag tyckte mig även se svansviftning idag! Men det sistnämnda kan även ha varit önsketänkande.

Idag svek däremot gamla hederliga 240an mig, och spottade ut all besin jag så snällt gett till den. Efter en hel del turer hit och dit blev det bestämt att den får stå lämnat i stan till imorgon. En bil som ger upp står inte överst på min önskelista, men bara att bita ihop och försöka lösa ärenden på annat vis. Tack och lov finns det gott om folk som hjälper till!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till 2 veckor

 1. heelernvila skriver:

  Kul med så mycket bilder och uppdateringar! =) Och jag tycker verkligen man ser skillnad nu, nu ser man ju vad det är för djur det ska bli av dom 😀

 2. MaskrosMorsan skriver:

  Så roligt att se…och dom är så fina allihopa! Spännande att det händer så mycket och så gullat om det nu var en svans viftning redan =)

 3. Åsa & Ferdinand skriver:

  Jeg synes de har forandret seg mye, og de ser akkurat ut som to uker gamle heelervalper skal gjøre 🙂 Det blir spennende å se når alle har åpnet øynene helt, så man får se dem ”på riktigt”. Synd med saker som ikke virker, men det bruker ordne seg etterhvert 🙂

 4. Elin skriver:

  De är så otroligt söta de små! Hoppas de växer upp till ena riktiga busar 😀
  ska du ställa ut i gällivare eller piteå i sommar? jag ska både och, meddela mig gärna om du ska dit 🙂

 5. Elin skriver:

  okej jag förstår att ni har fullt upp:) om jag får ledigt nån dag extra så skulle jag gärna svänga förbi boden men som det ser ut nu blir det nog bara en snabbvisit där. pussa på bäbisarna från mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s