Halsband

Valparna har nu fått märkning så det ska bli lättare för besökare att känna igen dem, naturligtvis är det även för att de små ska bekanta sig med halsband. Halsbanden har knäppen på sig som gör att om de skulle fastna i något när man inte ser så knäpper de upp sig själva, så det finns ingen risk för skador i samband med dem, det gillas skarpt 😉

Idag däremot så såg jag ett av halsbanden som tidigare hade åkt av, susa förbi i världens fart i tre små valpmunnar. Jag var upptagen med annat men tänkte att jag såg ju vilket håll de sprang åt så det borde jag kunna plocka upp sen… Hah! Efter 20 minuters intensivt letande gav jag upp! Helt borta! Tack och lov är de inte så duktiga på att gömma saker länge och efter en halvtimme senare kom en valp så stolt bärandes på den i munnen 😉 Duktig valp!

Här är en bild när de äter och även över deras nya halsband!

Färg på valp:
Exxcellent – Rosa
Yxi – Grön
Choxxolate – Brun
Roxxana – Ljusblå
Xxantia – Svart
Exxena – Röd
Suxxess – Lila
Ixxidora – Mörkblå

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Halsband

  1. Julia skriver:

    Dom vart så fina i sina nya halsband:-Dskönt att det börjat vilja äta ordentlig oxå:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s