Stora Heelerspecialen 2011

Så har den årliga heelerspecialen i Uppsala gått av stapeln. Domare var Per-Erik Wallin för valpar och Enid Lord för unghundar och vuxna. Dagen var väldigt varm och solig och det var kul att se så mycket heelerfolk samlat. Ett jättestort grattis till Ronjas uppfödare Lena Tegström som blev BIM och fick certet med Moonglade’s Sing Along ”Svea”.

Årets BIR och BIM på stora heelerspecialen 2011

………………………………………………………………………….

Vackra Svea!

…………………………………………………………………………….

Domare Enid Lord kollar in Svea på bordet

Svea var väldigt bra visad trots värmen för både ägare och hundar. Ett jättestort grattis även till den snygga hanhunden Myheels Tuxedo som jag inte sett förut men gjorde ett väldigt gott intryck på mig.

Myheels Tuxedo

 

Ett jättestort grattis även till Ronjas mor Moonglade’s Tulipa som fick Excellent och kom två i veteranklassen, tätt följt efter Lenas andra hund Arileos Cat Ballou som blev BIM veteran. Dessutom blev Ronjas morfar Byrilstorp’s Timmy BIR veteran på utställningen! Så kul! 🙂

Busan blev årets tikveteran med Tulipa tätt efter 😉

………………………………………………………………………………….

Busan vet hur man visar sig i ringen! Bara 14 år i september 😉

……………………………………………………………………………..

Tuppan visar sig på bordet. Ronjas mor och Tuvas mormor!

…………………………………………………………………………

Ronjas morfar Timmy blev årets BIR veteran på heelerspecialen.

Ryktet sa mig att det var 96 hundar anmälda och det var kul att se så många heeler på plats! Jag träffade även en väldigt trevlig matte med en väldigt fin heeler Skogstrollet’s Little Lulu4, hon vann juniorklassen och blev andra bästa tik av alla heeler på utställningen. Väldigt imponerande för att bara vara 10 månader och alltid kul att träffa nytt heelerfolk! 🙂

little Lulu4 kan det här redan!

Tuvas första utställning blir när hon har åldern inne eftersom valpen  måste vara minst 4 månader för att få delta. 1 oktober blir därför hennes premiär och målet är främst då att hon ska trivas bra och ha roligt!

Filip med mormor Tulipa

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Stora Heelerspecialen 2011

  1. welshliv skriver:

    Fina bilder! Spännande när Lillbebis får vara med i ringen 😀

  2. julia skriver:

    Vad fina bilder och superkul att det gick så bra för lena 😀

  3. Så mange fine bilder fra spesialen! Likte både BIR og BIM veldig godt. Loppa sine slektninger ser også veldig bra ut, men dem hadde jeg jo kollat opp fra før 😉 Lulu’s kullsøster bor forøvrig her i Tromsø, og er en av Loppas lekekamerater 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s