Skogspromenad

Idag var jag, Julia och Anton ute och gick med Vila och Tuva. Riktigt mysigt! En timme blev däremot nästintill två när vi tyckte att vi kunde ströva lite fritt i lunsens skogar och tappade bort oss lite. Men skam den som ger upp och går samma väg tillbaka! Vi hittade tillslut fram till parkeringen igen 😉

Tuva och Vila på en sten 😉 Bilden är lånad från Julia.

Lilla valpen blev trött efter att skuttat och hoppat genom skog och mark tillsammans med Vila i en timme så hon fick åka skjuts i mina och sedan antons armar. 5,5 kg som man bär framme på magen blir däremot lite tungt efter ett tag, så nu har man tränat även de musklerna.

I tisdags var vi och tränade på brukshundklubben tillsammans med även Emelie och welsharna. Det var inte många där och jag passade på att träna Tuvas inkallning förbi sittande hundar och från intressanta Julia, och det gjorde hon superlätt! Vi gjorde även lite hopp över hinder, sitt, ingångar och gå fint vid sidan. Det Tuva glänste mest under kvällen var däremot våra tighta hundmöten där hon trots att de andra gick så nära gick jättefint brevid sidan med ögonkontakt. Det blir nog helt klart en lydnadshund av den här damen 🙂

Ikväll blir det hundfritt för vi ska gå på min föredetta korridorskompis Jennys examensbals släpp på våran kår. Det ska bli så roligt! Och det är så imponerande att hon nu fått sin agronomring och blir färdigutbildad. Om ett och ett halvt år står jag där själv, men innan dess är det många intressanta kurser att klara av. Grattis till examen Jenny!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Skogspromenad

  1. Julia skriver:

    åhh jag hade ju missat att du uppdaterat! Det var jättekul på skogspromenaden och på bruksan, lillskiten var ju superbuktig! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s