Lilla Heelerspecialen 2012 Eskilstuna

Så har årets lilla heelerspecial åter tagits plats, fast den här gången i Eskilstuna på Vilsta sportanläggning. Det var 63 hundar anmälda och var kul att se så många heelerägare och hundar på plats. I den nya hallen var det dessutom gott om plats, trots att lokalen även delades med utställning för tibetansk spaniel. Dessutom hade jag lyckan att ha både en fotograf (Jannina) och en passivitetstränare (Filip) på plats vilket gjorde att dagen flöt på ännu smidigare!

För Tuva blev det ingen placering under dagen, i sin helhet tyckte domaren att det var en söt junior med stabilt temperament men som har mer att utvecklas i. Så vi får se om det kommer med tiden. Tuva å andra sidan skötte sig som en pärla i ringen, och man kunde nästan tro att vi tränat utställning flitigt. Hon gav mycket positiv kontakt och energi och var lätt att samarbeta med inne i ringen, vilket var jättekul!

———————————————————————————————————-

Ingen mätning skedde däremot av juniorerna, det hade jag missuppfattat, utan bara av öppen klass och äldre. Så ingen mätning av Tuva den här gången, men det kommer förhoppningsvis senare. Trots allt är det nog ett ganska klokt beslut med tanke på att mätningen av en junior inte behöver vara helt rättvist eftersom de inte behöver ha växt klart.

 

På utställningsplatsen fanns även Anton, Julia och Vila som, som alltid, riktigt glänste i ringen! Vila vet verkligen hur det här med utställning ska gå till och det ser alltid så mysigt ut när hon går genom ringen och sträcker på sig och viftar på svansen! Så hade vi även Emelie med welshen Neo som passade på att miljöträna med alla oss små svarta/bruna. Han skötte sig utmärkt och fick mycket nyttig miljöträning.

Så till lilla Lexie med ägare René och sällskap, som alltid är så kul att få träffa en av valparna ur kullen! Hon skötte sig jättebra i ringen och fick hem en 4e placering i konkurransen i juniorklassen. Stort grattis! Och naturligtvis var det roligaste att få en hel dag tillsammans att träffas och se hur hon utvecklats!

———————————————————————————————————–

Lexie växer så det knakar 🙂

 

Dagen efter var det dags för heelerklubbens årsmöte, där det var mycket funderingar rörande verksamhetsberättelsen och ekonomin i klubben. Jag tycker det är jättebra med så många engagerade medlemmar som kommer på årsmötet. Jag tackar för förtroendet för att ha blivit invald till ledamot i styrelsen, samt till avelskommitén. Jag hopppas på att kunna bidra med mycket gott till klubben!

Tuva oplacerad den här gången men blickar redan framåt 😉

 

Annons
Detta inlägg publicerades i SLHK, Tuva, Uncategorized, Utställning. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Lilla Heelerspecialen 2012 Eskilstuna

  1. julia skriver:

    Det var jättekul att åka på utställning tillsammans och Tuva var jätteduktig! 🙂

  2. Filip skriver:

    Så att vara söt räcker alltså inte så långt eller är hon inte söt nog?

  3. You can’t win them all! Tuva er kjempesøt uansett 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s