Oktober

Examensarbetet har tagit fart och jag har gjort de första intervjuerna. Det är lite svårt att  planera in de som är kvar och det har dragit ut på tiden. Det, tillsammans med att det tar tid att sammanfatta intervjuerna gör mig lite stressad över tidsplanen. Idag tog jag mig iallafall i kragen och åkte iväg med Filip på en promenad i hågadalen och sedan hjälpte jag till att rensa ut gamla saker i klubbstugan på UBK. Vilket fint väder vi fick idag, jag är väldigt nöjd att vi tog oss ut medan solen fortfarande sken 🙂

På promenad i hågadalen idag.

Jag har en vän som under helgen bilade hem till Boden över helgen/nästa vecka och jag önskar verkligen att jag hade kunnat följa. Börjar bli länge nu sedan jag var uppe i Boden, men tiden räcker verkligen inte till då jag har alltför mycket att göra i examensarbetet. Det känns tungt även om jag samtidigt är glad att jag har ett så bra examensarbete!

Härligt rallylydnadsgäng – ser ni Tuva?

För någon vecka sedan var jag med Tuva på rallylydnadsintroduktion på UHU. Elisabeth som höll i kursen tävlar själv på högre nivå och hon var väldigt duktig på att förklara alla skyltarna och reglerna för oss. Det var väldigt kul att prova på. Kanske vi kan prova på att tävla inom det någon gång i framtiden, men först satsar vi nog på tävlingslydnaden som vi börjat med 🙂

Anna kör rallylydnadsbana

Jag har även varit på en till pysselkväll som Ellen hållit i på klubben. Så nu kan jag även göra knopar förutom fyrflätor. Det är jättekul och just nu tillverkar jag många fler än jag kan förbruka på långa vägar…. Funderar om jag skulle lägga in några att sälja för en billig peng så jag fortsätta göra några men att de kommer till användning 🙂

Klassisk fyrfläta 😉

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänlydnad, Handarbete, Hundpromenad, Tuva, UBK och UHU, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Oktober

  1. julia skriver:

    Vad mycket kul ni har hunnit med! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s