Ånära

I maj flyttar jag och Filip in en villa utanför Björklinge här i Uppsala. Jag är jätteglad att vi får möjlighet att hyra huset som även kallas Ånära. Det är stort och charmigt med braskamin med stor tomt och hundgård. Huset ligger på landet omgett av ängar och i trädgårn finns det både äppelträd, hallonbuskar och möjlighet till odling (egen potatis!).

Ånära

Det som är trist är att Uppsala är så långt ifrån där jag är uppväxt, med vänner och familj och även många av mina fina valpköpare. Att behöva välja är inte lätt, en liten beskrivning över hur vi tänkt är att arbetsmöjligheterna är bättre söderut, och Filip har redan ett fast jobb som han trivs jättebra med i Uppsala. Det är inte säkert att jag hittar arbete i regionen, men det är ändå en plats som vi kommit att trivas i jättebra och det är värt ett försök. Mest sannolikt är möjligheterna ännu bättre i Östergötland och Skåne, men vi tänkte börja försöka leta här. Det vore ju också trist att flytta ifrån bådas familjer, här finns ändå en ”extra” familj genom Filip och det är otroligt värdefullt. Men samtidigt blir det så med tiden att vi kommer kanske behöva flytta så jag kan kan få möjlighet att visa mina talanger med det jag utbildat mig under fem år, förhoppningsvis får man möjligheten rätt fort! När jag sen får riktiga ”ledigheter” och lön, så ska det nog ändå gå bra att resa och hälsa på alla som jag håller nära i Norrland. Med så stor villa också så hoppas vi på många besök, Uppsala ligger nära Arlanda, och det är många som får möjlighet att svänga förbi när de ändå reser någon annanstans.

IMAG3073När jag åker upp och hälsar på i Norrland så kommer det fortfarande finnas möjlighet att träffa på mina valpköpare, det vore det kul att hålla i en heldag någon dag så vi kunde göra aktiviteter tillsammans. Jag har planerat ett besök upp under påsken 29 – 31 mars. Hör gärna av er om ni har möjlighet att ses någon av de dagarna, det har jag verkligen längtat efter!

Jag hoppas det är många som stöttar mig i mitt beslut att flytta ihop med Filip här nere och se vart vägarna tar oss. Just nu vill vi prova Uppsala-regionen och vi har förhoppningar på att det kommer bli toppen!

Tuva på dagens promenad

Tuva på dagens promenad

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ånära

  1. Julia skriver:

    Det blir nog superbra! Huset såg jättemysigt ut! 🙂

  2. Rene skriver:

    Ser jättefint ut! Håller med Julia blir nog superbra:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s