Vi väntar valpar

Jag har äntligen en jättegod nyhet! Vi väntar valpar efter Ronja och Iso!

Ronja-Iso

Iso har varit här under helgen och jag har fått tid att lära känna han ordentligt! Han är en mycket trevlig, social och fartfylld hund som både har tid att flirta med damer och däremellan söka uppoffrande efter godisbelöningar och leksaker. Han är en stor hane med bra balanserad och proportionerlig kropp. Iso är efter intressanta linjer på Tanspots kennel, där hans föräldrar är utställningschampion och har gjort fina mentalitetsbeskrivningar. Iso själv är mentalitetsbeskriven med ett mycket fint diagram, har ett pris i lydnadsklass 1 och är mycket duktig i specialsök.

Här är några bilder på Iso som vi tog i helgen:

Iso ståbild

Iso sitt

Iso1

Iso

Jag har stora förhoppningar på att valparna ska nedärva föräldrarnas sunda temperament, förighet och goda hälsa. Det kommer finnas valpar som passar både till mer arbetande hem och till aktiva sällskapshem.

Ronja-Iso3liten

Helgen i sig var mycket hektiskt där jag hämtade upp Iso i smedjebacken medan matte Kerstin var där på inspirationshelg med lydnadslandslaget. Ronja och Iso hade under helgen tre parningar med fina hängningar. Vi håller verkligen tummarna nu för att det ska bli Ronja-Iso valpar till slutet av mars. 

parning1

Flirtande på g

För att veta rätt parningsdag, då vi skulle resa långt inför parningen eller att det skulle bli medan hanhunden var bortrest, så har vi varit på Uppsala Veterinärmottagning och tagit progesteronprov. De har varit väldigt hjälpsamma och Ronja ställer ju upp på det mesta, även om det totalt blev två blodprov tagna i benet. Här på bilden är hon med veterinär Angelica Persson som jag starkt rekommenderar 🙂

photo

Det här ska bli så spännande!!

Behind the scenes ;)

Behind the scenes 😉

Annons
Detta inlägg publicerades i Ronja, Valpar. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Vi väntar valpar

 1. Julia skriver:

  Vad fina dom är tillsammans! Håller tummarna för att det blir valpar! 🙂

 2. Emelie skriver:

  Vad spännande! Nu håller vi tummarna! Vilka fina bilder du tagit!

 3. idaljunggren skriver:

  KUL!! Iso verkar toppen 🙂 Håller tummarna! Så kanske man kan få komma på lite valpgos 😉

 4. Helena Narjord skriver:

  Dom ser ju väldigt fina ut! Hur kommer stamtavlan att se ut på valparna? 🙂

 5. Rene skriver:

  Vad spännande! Vi håller tummar och tassar:) sen kommer vi på valpgos:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s