Pendlingsjobb

Jag förstår att det blev ett abrupt slut på mina uppdateringar här på bloggen – jag fick helt enkelt ett pendlingsjobb till Jönköping. Innan hade jag legat i moment 22; jag behövde jobberfarenhet för att få ett jobb. Som nyutexaminerad kände jag att det var en chans som bara inte får gå förlorad. Så sen i våras har jag pendlat 84 mil per vecka tur och retur till Jönköping där jag jobbat med en säsongsanställning. På jobbet har jag trivts jättebra med mina arbetsuppgifter och nya kollegor. Tyvärr så har tiden för att sköta hemsidan inte funnits då det var bråttom att fixa bostad, pendlingsbil, hunddagis, jobba heltid, pendlingstid och däremellan ta hand om en ny valp! Men jag ska under några uppdateringar framöver försöka sammanfatta allt det spännande som hänt hittils. Jag börjar i änden 8 veckor, för det var ju en så spännande tid och jag har så många fina bilder jag vill dela med er! Jag börjar med den här bilden så får ni hålla till godo tills jag redigerat fram bilder på valparna var för sig! 🙂

Alla valparna i fotokö - släpp ut oss ;)

Alla valparna i fotokö – släpp ut oss 😉

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s