5 veckan

Nu är Tuva dräktig i sin 5 vecka och det har börjat synas lite smått på henne. Direkt efter höglöpets slut så blev hon mer närgången och behövande än vanligt (tänkte skriva ”mammig”, men hur låter det egentligen? 😉 ). Mellan 2 till 4 veckor in i dräktigheten så har hon ätit lite dåligt med sin kulmen vid tredje veckan och tredje dagen då hon kräktes. Det är vanligt att tikar mår illa och kräks när äggen ska fästa i livmodern så känns som ett gott tecken i det här fallet. Nu äter Tuva bra igen och det börjar synas en liten kula på nedre delen av magen. Från 4 veckan har tissarna också blivit rosa så nu håller vi tummarna att det fortsätter i samma riktning och välmående. 🙂

16810409_10212286343143948_713300941_o

Annons
Detta inlägg publicerades i Tuva, Uncategorized, Valpar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s