Shopping

Tuva har vuxit ur sin gamla sele och har fått en ny ”Hurtta Lifeguard” att spatsera i. Den sitter också väldigt bra och har reflexer (gillar Hurtta!). Strl 45. Rätt dyr däremot…

Sedan har hon även fått den här selen som är en annan modell till när hon ska spåra – för att göra det lättare att skilja mellan spårarbete och vardag. Size 0 (?) och cirka 129 kr.

Ett fodrat vintertäcke – eftersom det lätt blir kallt under passivitetsträning ute när hösten och vinterns kyla snart smyger sig på. Strl 30, 149 kr.

Jag brukar inte klä på min hund kläder om de inte fyller någon funktion, men när jag nu fick dessa från en bekant som varit i USA var jag ju tvungen att introducera dem till Tuva. Mitt motto är att så länge inte hunden märker av det så spelar det ju heller ingen roll – Och är hon inte charmig i sin nya outfit? 😉

Och så har hon fått en stickad tröja – jag kan däremot inte komma på någon funktion för den än… Men den var väldigt billig (79 kr) och hon såg så charmig ut i den. Strl 35.

Men så till det bästa plagget som redan finns hemma: Hurtta regntäcke, tål all väta i hela universum och har bra passform. Helt suverän om man måste spendera en hel dag utomhus i regn. Ganska dyr men helt klart värt pengarna. Strl 36.

Här är det Ronja som tidigare lekte modell 🙂

Vill bara poängtera att under 90 % av tiden så har inte mina hundar några kläder på sig – men under lång tid utomhus i regn eller kyla och det blir mycket stillasittande så fyller de sin funktion väl.

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänlydnad, Humor, Tuva, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Shopping

 1. julia skriver:

  Vad fina grejer hon har fått lilla sötnosen! Speciellt på bilden med den stickade tröjan, den var hur söt som helst! 🙂

 2. saralinderman skriver:

  Vilka fina saker! Är lite förvånad över att dina vovvar kan ha Hurtta. Tänkte att de borde ha samma problem som Texas som har för korta ben och för lång rygg.Gillar verkligen selarna, kanske ska ge dem en chans till. Regntäcket är också himla fint men jag provade igenom hela sortimentet förra året och inget satt bra.
  Annars är jag också ett stort fan av Hööks, deras grejor brukar sitta bättre än allt annat. Har haft det där vintertäcket ni köpt i brunt och har precis köpt den där stickade blå tröjan också. Nu kan vi ha matchande små korvar 😉

  • ultunae skriver:

   Hurtta har en serie med taxmodell och de sitter jättebra, tror det är storlekarna 33, 36 och 42 på täcken som passar till längre modell i ryggen, så prova dem, är supernöjd 🙂

   Ja de har verkligen bra grejer på Hööks, upptäckte det först nu, men bättre sent än aldrig. Vad kul! Vi kommer slå allt på bruksan 😀

 3. Jeg bruker strikkede gensere på hundene hele vinterhalvåret. Jeg synes hundene får bedre bevegelsesfrihet i genserene enn de gjør med dekken på. Dekken bruker jeg i tillegg når det er spesielt kaldt, og når de har treningspauser i bilen. Gensere strikker jeg sel i ullgarn. Da isolerer de selv om de blir kalde. Loppa har allerede en rosa og brun genser 🙂 Tutu kommer hun nok ikke til å få, da 😉
  Ingen av mine heelere passer y-selen til Hurrta, så jeg tror nok Tuva har mindre brystkorg en sin søster.

  • ultunae skriver:

   Åh vad roligt att du stickar själv! Kan man inte få se de underverken på en bild i din blogg? 🙂 Ja, det är sant att de rör sig bättre i det, men du är inte orolig att det ska suga åt sig fukt? Har aldrig använt stickat faktiskt i träningssammanshang, men det kanske fungerar bra. 🙂
   Det kan nog stämma, hoppas bara hon inte växer ur den alltför fort!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s