Senaste tiden

…i mobilbilder. Lite intressant hur man kan ha en riktigt bra kamera, men efter att man skaffat en nyare mobiltelefon hellre tar bilder av sämre kvalité än att ta tiden och gå och hämta den andra kameran… Bra eller dåligt? 😉

Det går mot juletider och även då kallare tider. Det har kommit en omgång snö (som sedan smälte bort). Tuva blev iallafall lycklig men fundersam. Hon drog slutsatsen att med snö kan man bara göra två saker; 1. Äta, 2. Springa fort som tusan för det kittlar under tassarna 😉

"-Linn! Du glömde vanten! och kopplet också..."

Det var tvungen för att firas med ett inköp av Hurttas vintertäcke, svart i stlk 36. Tuva växer som tusan och hade vuxit ur sitt gamla. Täcket behöver vi inte använda när vi är ute och går, men när vi åker till bruksan och det blir en del passivitet så blir det nog så kallt när hon sitter still.

Hurtta vintertäcke

Sedan har den sista tiden tagit rätt hårt på matte då jag nu läser dubbelt. Det har resulterat i en söndertuggad filt, matskål och dåligt samvete. Tack och lov har jag en gullig pojkvän som tagit ut min hund när det helt kört ihop sig. Förutom detta så har Tuva skött sig exemplariskt, och stöttat mig när jag inte pallat att plugga mer 😉

Äpplet faller inte så långt från trädet

Och så senaste nytt i juletider; Akta dig för julmust, det är beroendeframkallande 😉

Tuva har också gått klart valpkursen, nästa mål blir att starta lydnadsklass 1 under nästa år.

Tuva och jag på bruksan

 

Och sist en fin bild av Tuva och Vila på skogspromenad 🙂

Vila och Tuva

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Senaste tiden

 1. julia skriver:

  Kul att det blir nåra bilder tagna iallafall! 🙂 bilden med julmusten var ju jättesöt! Och bilden med Vila på såklart 😉

 2. Filip skriver:

  Du får helt enkelt köpa en super dyr mobil som kan fota lika bra som storkameran 😉

 3. Fine bilder! Loppa synes også at snø er konstigt 🙂 Det ser ut om at de fleste valpene har arvet/ ärft Ronjas hode. Jeg skulle kjent igjen Tuva, Lexie og Zelda om jeg traff dem på gaten. De andre har jeg ikke sett siden de var 8 uker, men jeg gissar at Exxcellent og Ixidora er rätt lika.

  • ultunae skriver:

   ja gud ja! Det där huvudet går i arv, för varje dag tycker jag Tuva blir mer lik Ronjas. Ronjas huvud är ju dessutom väldigt likt sin pappa Challe… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s