Promenad

Idag har jag firat att mitt individuella projekt äntligen är gjort i nötköttsproduktions-kursen. Ämnet var ”temperament hos köttdjur”, och vad kan vara mer intressant 😉 Dessutom börjar jag äntligen se ett litet ljus i den här studieperioden. Klart kursen har varit givande, men det har samtidigt varit så mycket eftersom jag dubbelläser med besättningsutredningskursen.

Firat har jag gjort med mycket goda vänner, och vad är bättre än en mysig hundpromenad i solskenet. Äntligen är våren här! 🙂

Annons
Detta inlägg publicerades i Hundpromenad, Tuva. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Promenad

  1. heelernvila skriver:

    Jättemysig och helt okaotiskt promenad! 😀

  2. Fredrik skriver:

    Såg trevligt ut! Kämpa på!

  3. Hundpromenad er aldrig fel 🙂 Og alla hundarna går fint i koppel. Precis som mina 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s