löp, löp, löp

Tuva är flörtig här hemma men får tyvärr inte så mycket respons från någon av oss. De sista tre dagarna har hon lagt sig till med att ibland gny lite tyst för sig själv. Inte lätt att vara kärlekskrank när matte inte tillåter hanhundssällskap!

Vi har försökt fördriva tiden med lite lättare hundträning inomhus, promenader i närområdet, tuggben/köttben och en dag tog vi oss ut i skogen (och hoppades på att inte möta någon alltför kärleksfull lös partner). Men mest har Tuva värmt mina fötter/mage när jag skrivit examensarbete. Det är ju faktiskt helt okej det med, men vi längtar ändå tills vi får mingla med kompisarna på promenaderna 😉

Här är Tuva på platsliggning dagarna innan hon började löpa, så duktiga!

Annons
Detta inlägg publicerades i Hundpromenad, Tuva. Bokmärk permalänken.

En kommentar till löp, löp, löp

  1. julia skriver:

    Det var en trevlig promenad och ett roligt miniträningspass 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s