Nya hem

Jag kan med fascination titta tillbaka på hur bra hem valpkullen hittat över hela landet, och mer därtill! I kullen har vi valpar som flyttat till Skåne, Norrbotten, Göteborg, Bollnäs, Norge och USA. Sen är lilla Alda kvar hos oss i Uppland/Småland. Jag tror nästan inte vi kunnat täcka in mer av landet 🙂

Ava

Norribäcks Ava-Vildvittra ”Vilda” har flyttat till Petra Andersson och Mattias Johansson i Göteborg och kommer bli en härlig kamrat i deras hem och i hundträning!

Alda

Norribäcks Alda-Vargsång ”Alda” stannar hos oss.

Ambra

Norribäcks Ambra-Åsknatt ”Frö” har flyttat till Lotta Danielsen och Stefan Magnusson i Svedala. Där bor hon tillsammans med två Grosser Sennen och en golden och har redan intagit en självklar position i flocken. På Frö har vi bibehållen avelsrätt : )

Aska

Norribäcks Aska-Tjyvahund ”Aska” har flyttat till Anneli Degerman i hemkära Boden. Anneli har tidigare ägt och fött upp heeler så hon är en välkommen liten stjärna till familjen.

Asko

Norribäcks Asko-Grådvärg ”Biffen” har flyttat till familjen Lars Torstveit och Ida Dragland i Oslo, Norge. Där kommer han figurera som familjehund och turkompis!

Aldur

Norribäcks Aldur-Vildtore ”Oliver” också kallad”Ollie” har flyttat till Gwyn McGovern i Havertown PA, USA. Hemma hos dem finns redan en heelertik, vi ser fram emot att se hur man utvecklas och har våra bästa förhoppningar att han i framtiden ska kunna bidra till rasen på andra sidan havet. / Norribäcks Aldur-Vildtore ”Oliver” also called ”Ollie” has moved to Gwyn McGovern in Havertown PA, USA. They already have one heeler living in their home, we look forward to see how Oliver developes and have the best hopes that he, in the future, can contribute to strenghtening the breed over the ocean. : )

Norribäcks Ansgar-Oknytt "Birk" har flyttat till Bengt och Ingrid Fahlgren i Bollnäs. Han är en efterlängtad familjemedlem som kommer vara sällskap på deras promenader och hänga med på äventyr till deras sommarstuga!

Norribäcks Ansgar-Oknytt ”Birk” har flyttat till Bengt och Ingrid Fahlgren i Bollnäs. Han är en efterlängtad familjemedlem som kommer vara sällskap på deras promenader och hänga med på äventyr till deras sommarstuga!

Jag är helt övertygad att valparna inte kunnat få bättre hem, lycka till med de små, och passa på och njut innan den korta valptiden är förbi 😉

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized, Valpar. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nya hem

  1. Julia skriver:

    Vad roligt att se vart de små har hamnat! De verkar ha fått superbra hem! 🙂

  2. Ida skriver:

    Så flott å lese dine seneste innlegg. Utrolig gøy å se bilde av de andre som kjøpte valper fra dere. Det var også veldig hyggelig å se bild av hele vår familie ,i vårt aller første møte med vår nydelige Biffen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s