5 månader

Grattis till alla valparna!!!!! 🙂
Tiden går väldigt väldigt fort.

Tuva på sin 5månaders dag

I veckan har jag och min inneboende flyttat in i en trea, med (hör och häpna) ett riktigt kök! Det har tagit väldigt mycket tid att samla ihop och sedan plocka upp alla saker igen, men vi har nu äntligen börjat få lite ordning. Tuva har börjat förstå att hon bor här med, men klart, tar ju alltid lite tid i helt nya miljöer att komma till ro. Det gör att vi inte lämnat henne själv något i lägenheten under första veckan, när allting stått i flyttkartonger. Men nu i veckan så inleds träningen även här. Är däremot ganska så säker (ta i trä) på att det kommer gå bra, hon är ju redan trygg att bli lämnad i gamla lägenheten, hos Filip och i bilen, så hon kommer nog generalisera in den här lägenheten till dem ganska fort.

Nu måste jag knåpa ihop en debattartikel innan läggdags, så hinner inte skriva något mer om spännande valpkurser, promenad i ösregn och föreläsningar, men Tuva hälsar att allt det har varit toppen, förutom kanske ösregnet då.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till 5 månader

  1. Julia skriver:

    Grattis till lilla sötnosen! 😀 Hon kommer garanterat trivas jättebra i den nya fina och stora(!) lägenheten! 😀

  2. welshliv skriver:

    Snabbt de växer!

  3. Fredrik skriver:

    Med tanke på hur snabbt hon lär sig så kommer det nog gå bra! 😉

  4. Grattis til Tuva på fem-måneders dagen også 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s