Kromosomkullen 6 månader

Tänk att det är 6 månader sedan de små föddes. Fina Ronja tog så väl hand om dem och det syns så väl på bilden hur förtjust hon var.

Och lilla grästuva blev ju också kvar, även fast jag sa att jag inte skulle spara någon valp. Jag har däremot aldrig ångrat mitt val, hon är verkligen en härlig dam som är lika smått galen som matte 😉 Här kommer Tuva so far:

Från en liten mus….

Tuva 1 dag gammal

Till en nyfiken liten hamster…

Tuva 4 veckor

Till en vacker skönhet!

Tuva 6 månader

 
  

Ännu är det mycket som ska hända och som ska utvecklas. Men det är så fascinerande att få följa alla hennes steg mot framtiden, jag har mycket tro i den här damen.

Hittills har Tuva hunnit med att tappa de flesta av sina valptänder, gått valpkurs, varit på två inofficiella utställningar varvid hon fick hederspris på båda och blev bäst i ras  och bäst i grupp fyra på ena och på den andra blev hennes kullsyster Lexie (Choxxolate) bäst i ras. Hon har hittat en ny idol som heter Vila och är också Lancashire Heeler, hon har gått en del personspår och hittat både godsaker, leksaker och människor i slutet vilket hon tycker är jättekul, naturligtvis har hon varit en del på brukshundklubben och tränat och kan lite av gå fint, hopp över hinder, sitt och ligg; men jag skulle inte direkt påstå att vi är på hög nivå utan vi leker nog mest när vi är där!

Ett jättestort grattis till alla fina valpar i kromosomkullen! Nu är det inte länge kvar till julhelgen så hoppas få mig en glimt av några då när jag äntligen reser en sväng till Norrland. Hör gärna av er och berätta hur det går är alltid jättekul att få höra hur ni har det!  

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kromosomkullen 6 månader

  1. julia skriver:

    Fina tjejen ju! Grattis till alla söta valparna! 🙂

  2. Grattis till alla valparnas halvtårsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s