MH

Woho! Tuva har nu kommit med på ett MH som boxerklubben anordnar på UBK. Jag är enormt taggad, men samtidigt väldigt nervös. Den 16 september är det 6 månader sedan Tuvas förra löp, hon har dessutom fällt ur all sin gamla päls och satt ny, samt att ett kullsyskon som var före henne i förra löpet redan har haft sitt andra löp nu. Det gör mig orolig att hon kommer börja löpa innan nästa vecka när beskrivningen är. Jag håller tummarna för att hon väntar med det åtminstone två veckor.

Sen dessutom så har hon bara gått förbi en skjutbana en gång i sitt liv, ingen vidare reaktion då men trots det så känns det som hunden borde få en ärlig chans att höra några skott till innan det är dags. Kanske det är skott på onsdagsträningen som man kan gå på?

Nej, fy vad taggad jag blev men samtidigt nervös också att löpet inte har kommit än, må det nu bara vänta några veckor!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till MH

  1. Åsa og Ferdinand skriver:

    Så kul! Jeg vet at det er vanskeligere /svårare å komme med på MH i Sverige om man ikke har en bruksrase, så du har vært heldig! Krysser fingrene for at Tuva ikke løper før den tid; da burde du absolutt ikke gå med henne…

  2. heelernvila skriver:

    Vad kul att ni kom med! 😀 Håll igen med löpet nu bara Tuva!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s