Fullt upp…

I helgen genomförde Tuva sitt MH och fick en beskrivning som jag är väldigt nöjd med. Hon är social, lekfull, har inga kvarstående rädslor samt är fullt skottfast. Jag har tänkt hela tiden att jag ska hinna skriva om det, men jag har så fullt upp så tills mer tid finns så blir det bara det här korta 🙂

Idag har Tuva följt med på skottträning för Vila som också var otroligt duktig och brydde sig inte alls i skotten. Så roligt! Ni har verkligen kämpat på mycket för det här! Skogsbesöket förgylldes av godissök, uppletande av föremål och fika såklart. Dessutom hittade vi några fina blåklockor.

image

Det här är mitt första försök till uppdatering via telefonen. Om det fungerar så finns det möjlighet att jag hinner med att uppdatera oftare, det vore skönt!

Annons
Detta inlägg publicerades i Hundpromenad, Mentalitet, Tuva. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Fullt upp…

 1. heelernvila skriver:

  jaa det var jättekul att skotträningen gick så bra! och kul om det kommer komma uppdateringar här oftare! =)

 2. Åsa og Ferdinand skriver:

  Jeg har vært så spent på Tuvas MH. Jeg synes Loppa og Tuva hadde mange likhetstrekk da jeg traff dem som valper, og derfor har jeg en slags illusjon om at også Loppa ville ha utviklet seg på samme retning hun hadde fått utvikle seg normalt. Så bra at du er fornøyd med det MH’en viste, Linn!

  • ultunae skriver:

   Jag förstår att du hade det, de var båda väldigt fina som valpar, och det är så svårt att säga hur det hade kunnat bli. Nu har jag äntligen gjort en uppdatering om hennes MH, jag hoppas jag har fått med det mesta (det blev ju olidligt långt!) 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s