Det är inte alltid lika glamoröst…

…att vara hundägare. Vid klockan fyra imorsse väcktes jag av att Tuva kräktes. Jag lyckades snabbt rädda hundbädden och torka upp, och somnade rätt snabbt om. Vid halv sex vaknade jag av en ännu mindre trevlig upplevelse då golvet snabbt blev sprutlackerat av lös avföring. Jag vet inte vad hon satt i sig igår ute eller om hon bara stressade för mycket igår. Hur som haver mår hon väldigt bra nu och sover sin förmiddagsiesta. Jag hade däremot väldigt svårt att somna om efter sista uppvaknandet och städandet, och 7,5 timmes sömn blev snabbt reducerat till 6h avbruten sömn. Såhär i efterhand borde jag ha rastat henne i samband med att hon kräktes, men hjärnan fungerar inte så bra på natten. Konstigt att jag inte vaknade när hon behövde ut, man ser ju på min sömnapp att något gjorde att jag sov dåligt redan efter fem och i bakhuvudet försökte väl kroppen stiga upp. Nåväl, jag var väl bara för trött. Det viktigaste är ju ändå bara att hon verkade fått ut det dåliga och mår bra nu, och sömnen får jag försöka ta tillbaka nästa natt 😉

image
Annons
Detta inlägg publicerades i Tuva. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Det är inte alltid lika glamoröst…

  1. welshliv skriver:

    Ah nej fy. Det där är ju inte kul att vakna till. Hahha, Tänkte på en annan grej, hur vet telefonen om du sover eller inte? 😛

  2. Filip skriver:

    Ush, och du som behöver sömn. Vad det än var som hon fick i sig så var det säker väldigt gott, just då i alla fall. Får hitta nån app som är kopplad direkt till Tuvas mage.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s